autoritatile-anunta-ca-peste-un-milion-de-persoane-s-au-programat-pentru-imunizarea-cu-vaccinurile-anti-covid-cea-mai-varstnica-persoana-programata-are-102-ani-si-sapte-luni-iar-cea-mai-tanara-15-ani-si-11-luni.

Autoritățile anunță că peste un milion de persoane s-au programat pentru imunizarea cu vaccinurile anti-COVID. Cea mai vârstnică persoană programată are 102 ani și șapte luni iar cea mai tânără 15 ani și 11 luni.

În trei zile de când au fost deschise programările pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca, s-au programat 137 de mii de persoane. Miercuri, în primele patru ore de la deschiderea programărilor, s-au înscris peste 80 de mii de persoane.

🇷🇴 Împreună vom reuși să-i protejăm pe toți cei dragi nouă!

Cea mai vârstnică persoană programată pentru vaccinare are…

Publicată de RO Vaccinare pe Sâmbătă, 13 februarie 2021

La ultima informare transmisă de Comitetul de Vaccinare (vineri la ora 17), erau imunizate peste 369 de mii de persoane cu ambele doze și 309 mii cu prima doză. De asemenea, în decursul a 24 de ore au fost vaccinate peste 35 de mii de persoane cu doza de rapel și aproape 4.100 cu prima doză.
Persoanele eligibile sunt cele prevăzute în etapele I și a II-a, cele cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani. Acestea vor face rapelul la 56 de zile în același cabinet.