germania-atac-cu-cutitul-in-wurzburg,-un-orasel-de-langa-frankfurt-din-primele-informatii,-trei-oameni-au-fost-injunghiati-mortal-si-alti-sase-ucisi-atacatorul-a-fost-impuscat-de-politie-in-picior,-iar-apoi-arestat.

Germania. Atac cu cuțitul în Würzburg, un orășel de lângă Frankfurt. Din primele informații, trei oameni au fost înjunghiați mortal și alți șase uciși. Atacatorul a fost împușcat de poliție în picior, iar apoi arestat.

Persoanele din zonă au surprins scene de luptă cu atacatorul, care este desculț și poartă inițial o mască facială obișnuită.

Poliția germană anunță că l-a arestat pe acesta după o amplă operațiune, în care a închis partea centrală a orașului bavarez Würzburg (120 Km, la est de Frankfurt).

Confirmă faptul că mai multe persoane au fost ucise și altele rănite, dar nu a precizat natura atacului. Presa germană vorbește de trei morți și șase răniți în acest moment, toate cele nouă persoane fiind înjunghiate pe stradă de un singur atacator.

“Nu există niciun indiciu că ar exista un alt atacator. NU există niciun pericol pentru populație”, a precizat poliția pe Twitter.

Sursă alternativă: Reuters